Wie helpen wij

 

Wij willen er zijn voor kinderen en jongeren met hersenletsel. Als je kind ernstig hersenletsel oploopt dan stort je wereld in elkaar. Opeens is er alleen maar angst en onzekerheid of je kind het wel zal halen, en, als hij het overleeft , hoe dan verder? Wat houd hij eraan over?

Wij, als Stichting Jelte, kennen deze situatie, en weten nog goed hoe de machteloosheid en de angst om het leven van je kind voelt. Daarom willen wij graag een baken zijn voor mensen in deze situatie In de afgelopen 5 jaar heeft Stichting Jelte meer dan 50 kinderen geholpen met financiële ondersteuning, al deze kinderen hebben vooruitgang geboekt in hun herstelproces en hiermee een betere kwaliteit van leven! Stichting Jelte staat garant voor het feit dat geen van de bestuursleden op enigerlei wijze een vergoeding ontvangt voor hun diensten, en bij Stichting Jelte gaan alle inkomsten direct naar de kinderen, er blijft helemaal niets aan de strijkstok hangen!

 

Wij pretenderen geen artsen en/of neurologen te zijn maar willen onze inmiddels jarenlange ervaring en expertise op dit gebied graag ten dienste stellen aan iedereen die dit nodig heeft, Dit kan variëren van steun en informatie bieden aan bijvoorbeeld kinderen die nog in het ziekenhuis liggen, het adviseren en aanbieden van een second opinion bij twijfel aan een diagnose/prognose en financiële ondersteuning bij het volgen van de, volgens ons, noodzakelijke, intensieve therapie. Wil jij graag in aanmerking komen voor ondersteuning van Stichting Jelte? Dan kan je het aanvraagformulier invullen en mailen naar info@helpjelte.nl Wie helpen we op dit moment? Vanaf 1 september helpt Stichting Jelte Naoufel, een jongetje van 6 jaar met het shaken babysyndroom, wij houden u graag in het blog op de hoogte van zijn vooruitgang!